TRANSFORMACIÓ D’UNA BOTIGA EN BAR-CAFETERIA - Tàrrega

Aquest dissabte dia 30 no us perdeu la Festa de la Primavera al nou local Saló Verd de Tàrrega! Podreu provar una extensa elaboració de còctels mentre gaudiu d’un espai d’estil vintage o bé relaxar-vos a la terrassa. L’obra ha consistit en la rehabilitació de l’antiga botiga Electrotel de material hostaleria i se l’hi ha donat un canvi d’ús, amb un disseny actual i buscant el màxim confort per als usuaris on s’ha apostat per a la tecnologia, cada taula gaudeix de dos punts elèctrics per a la càrrega de dispositius com ara mòbils o tablets. Desitgem a la família Busquets tota la sort en el nou negoci!

0 comentarios

Reforma express Restaurant Jardí: Fase 1


Avui té lloc la reobertura del restaurant Jardí després d'una reforma de tan sols 3 setmanes on s'ha buscat un disseny interior actual i atrevit, es combinen els colors extrems amb la calidesa de la fusta. Ha estat possible gràcies a una excel·lent coordinació entre l'equip format per grans professionals i l'arquitecta Gemma Sala. Deixem unes imatges perquè pugueu comparar abans i després.

0 comentarios

VISITA A L'ANTIGA FÀBRICA MORITZ BARCELONA

SAF va visitar una de les propostes més atrevides de rehabilitació contemporània. La marca Moritz va apostar per la recuperació del complex arquitectònic de la seva antiga fàbrica de cervesa a la Ronda de Sant Antoni de Barcelona reconvertir-lo en una gran plataforma de oci i restauració. Jean Nouvel, arquitecte encarregat del projecte, conjuga la modernitat amb els exponents de l’arquitectura barcelonesa de finals de segle XIX i principis del XX. Us recomanem la visita!

0 comentarios

SAF ARQUIXICS - KIT ARQUITECTE

El nostre futur son els nens, per aquesta raó des de SAF intentem també incentivar als nens i nenes perquè estimulin la imaginació, desenvolupin la creativitat, augmentin la capacitat de percebre i el desig d'investigar i explorar el nostre entorn.


S'utilitzen jocs i manualitats com a medi d'expressió a l'hora que fomentem l’interès per l'arquitectura i contribuir a millorar la psicomotricitat fina dels més petits.

 

A la passada de Fira de Sant Isidre vàrem fer una petita aposta per aquesta filosofia. Mitjançant una plantilla d'un edifici els nens i nenes varen dissenyar i construir una casa per la nostra ciutat. 


Tots els participants van entrar en un sorteig d'un KIT ARQUITECTE on hi ha tot el material necessari per a començar a ser un ARQUIXIC!

Felicitats a la Júlia que ha sigut la guanyadora del sorteig.

4 comentarios

Fira de Sant Isidre 2015

SAF va participar a la fira de Sant Isidre i del Pa el passat 9 i 10 de Maig. Des de l'estand vàrem tenir l'oportunitat de donar a conèixer i compartir el que és la nostra passió.

3 comentarios

SAF participa a la Fira de Sant Isidre de Cervera del 9-10 de Maig.

4 comentarios

Atenció!!  Ajuts a la Rehabilitació a Catalunya per al 2015. 

Ajuts a la Rehabilitació a Catalunya per al 2015. El 27 març de 2015 s'ha publicat al  DOGC  la convocatòria de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya de subvencions per a la rehabilitació d’ús residencial per a l’any 2015. Aquestes subvencions estan dirigides als municipis de Catalunya, excepte els de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Barcelona ciutat, ja que els seus respectius Consorcis tenen les pròpies convocatòries d’ajuts. En aquesta nova convocatòria s’han incorporat algunes modificacions respecte la del 2014, amb l’objectiu de donar cabuda a més opcions d’acollir-se a les subvencions. 

 

Truca'ns o envia un mail per més informació!

 

0 comentarios

Comencem les obres · CASA ANGLESOLA

El projecte contempla un magatzem en planta baixa i un habitatge en planta pis. 

Amb un pressupost modest es realitzarà les obres en dues fases, en una primera fase el magatzem de 154 m2 i en la segona fase l'habitatge de 90 m2.


Gemma Sala · Arquitecta

0 comentarios

SAF· arquitectura i gestió estrena blog

Estem d'estrena! El blog SAF neix com una iniciativa per a donar a conèixer les últimes notícies sobre el sector de la construcció esperem que us sigui d'ajuda.